2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Megrohamozták a maszkokért a miskolci rendészeket

Miskolc MJV Önkormányzata továbbra is kiemelt figyelmet fordít az idősek, a legveszélyeztetettebb korcsoport egészségének megóvására, ezért a városvezetés közbenjárásra a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai péntek reggel megkezdték az ingyen maszkok osztását a piacokon vásárló 65 év feletti miskolciak körében.

A rendészek kora délelőtti beszámolója szerint a vártnál nagyobb volt a látogatottsága a Búza téri piacnak, emiatt gyorsan elfogyott a pénteki kiosztásra tervezett több száz maszk. A szakemberek sajnálattal tapasztalták, hogy az osztásnál megrohamozták őket, olyanok is vittek maszkot, akiknek volt ilyen védőfelszerelésük. A roham miatt a rendészeknek nehézséget okozott a 1,5 méteres távolság betartatása is.

 

Veres Pál Miskolc MJV polgármestere ezért arra kér mindenkit, hogy tartsák be a veszélyhelyzetre vonatkozó szabályokat, vegyék figyelembe a kormányzati, önkormányzati intézkedéseket. Minden miskolci érdeke, hogy a járványveszélyt megfékezzük, ehhez azonban az kell, hogy figyeljünk egymásra.

 

A rendészek hetek óta kemény munkát végeznek, az első vonalban harcolnak a miskolciakért, dolgoznak a miskolci idősekért, napi szinten ellátják őket a szükséges élelmiszerekkel, gyógyszerekkel. Munkájukra szükség van, az ő egészségüket is védeni kell. Veres Pál ezért is kér minden miskolcit, hogy ők is vigyázzanak a rendészekre, tartsák be a szabályokat, rendelkezéseket. Minden intézkedés Miskolc, a miskolciak érdekében történik.

 

 

Vigyázzunk egymásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek