2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megkapta a bizonyságlevelet Bükkszentkereszt

Képviselő-testületi ülés keretében adta át Tállai András önkormányzati államtitkár Bükkszentkereszten azt a bizonyságlevelet, amely tanúsítja, hogy a Kormány a 2012 decemberében hozott döntésével kiszabadította a magyar városokat és falvakat az adósságcsapdából, melynek következtében Bükkszentkereszt 23.349.000 forint adósságtehertől szabadult meg.

Az ülésen Jámbor Flórián polgármester értékelte az elmúlt 3 esztendőt, megköszönte a Kormány és Tállai András ideáig nyújtott támogatását.

Ezt követően az államtitkár rendkívül pozitívan értékelte a településvezetés által tett erőfeszítéseket, melyeket az intézmények működésének zavartalan biztosítása és a lakosság érdekében tettek. Tájékoztatta a képviselő-testületet a Belügyminisztérium által az elmúlt 3 évben az önkormányzatnak nyújtott, a működést segítő támogatásokról, mely az adósságkonszolidációval együtt mintegy 70 millió forintot tesznek ki. Kiemelte, hogy példaértékű az a teljesítmény, amit Bükkszentkereszt idegenforgalom terén nyújt kihasználva a község kedvező adottságát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek