2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Meghosszabbították a harmadfokú hőségriasztást!

Az Országos Tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásai alapján, a korábban kiadott harmadfokú hőségriasztást 2017. augusztus augusztus 6-án 24.00 óráig meghosszabbította.
A MIVÍZ munkatársai ivóvizet osztanak délelőtt 11.00 órától délután 3-ig a Centrum Áruháznál, a Búza téren és a Villanyrendőrnél, és tovább működnek a párakapuk is ezeken a helyeken.

A Miskolci Városgazda Kft. gondoskodik arról, hogy a belvárosban és a nagyobb forgalmú szakaszokon vízzel locsolják a város útjait.

Városszerte több ivókútból enyhíthetik szomjukat a városlakók:
LÁEV Kisvasút Lillafüred, Csanyik-völgy Majális park, Lillafüred buszvégállomás, Lillafüred autóparkoló, Miskolc-tapolcai park, Népkert, Városház tér, Hajós- Pattantyús úti játszótér, Jézus kútja.

A Selyemréti Strandfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Barlangfürdő meghosszabbított nyitvatartással üzemel. 20.00 óráig tartanak nyitva a létesítmények. A Barlangfürdő szombaton 20.00 órától 24.00 óráig éjszakai fürdőzésre várja a hűsölni vágyókat.
Aki teheti, töltsön több órát légkondicionált helyiségben. A Miskolcon igénybe vehető légkondicionált helyiségek listája megtalálható a város honlapján az alábbi linken: http://www.miskolc.hu/elet-varosban/kozrend-kozbiztonsag/informaciok-veszelyhelyzetre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek