2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

„Megháromszorozódik” a szépkorúak karácsonya

Az idén ötödik születésnapját ünneplő Salkaházi Sára Program újabb ünnepi eseménye következik. Megháromszorozott „kapacitással” invitálja karácsonyi gálaelőadásra a miskolci szépkorúakat a program gazdája, a városi önkormányzat a Művészetek Házába.

 A december 17-én tartandó rendezvényre a jövő héten lehet előzetesen regisztrálni, azaz jegyet kapni. Az októberben hivatalba lépett városvezetés célkitűzése, hogy a folytatni kívánt gyakorlat jegyében mind több városbeli nyugdíjashoz jussanak el kezdeményezések, vehessenek részt az eseményeken. Emiatt született a döntés, hogy a Salkaházi karácsonyt immár háromszorosan rendezik meg: a 17-i, keddi napon délelőtt 10-kor, délután 1-kor és 4 órakor is, egymás után. Ez lehetővé teszi, hogy a korábbi 600 néző helyett 1800-an élvezhessék a színes-zenés produkciót, könnyebben juthassanak jegyhez az érdeklődők, és megkönnyítheti a regisztrációhoz kötött jegyhez jutást.

A jegyekért a miskolci lakhellyel rendelkező nyugdíjasok jelentkezhetnek, ingyenesen. Ehhez a Művészetek Házában lehet majd regisztrálni: a 17-i 10 óra előadásra december 2-án, hétfőn; a 13:00-ás előadásra december 3-án, kedden; a 16:00-os előadásra december 4-én, szerdán. A regisztrációs pultok mind a három napon reggel 8 és déli 12 között fogadják a jelentkezőket a Művészetek Háza előcsarnokában. Egy személy két jegyet kaphat, mindkettőhöz személyazonosság és lakóhely igazolására lesz szükség.

Adott napon csak az adott, megjelölt időpontbeli előadásra lehet jelentkezni.

A karácsonyi műsorban a fél évtizedes hagyományoknak megfelelően a Miskolci Nemzeti Színház művészei lépnek fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek