2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Megerősített hóügyelet Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyére kiadott meteorológiai jelentés alapján péntek hajnalra visszatér a tél, így pénteken télies útviszonyokra kell felkészülniük a közlekedőknek. Miskolcon a Hóügyelet ma délután 6-tól és a pénteki nap folyamán is megerősített ügyeletet tart.

Pénteken hajnalban, az időjárás alakulása szerint akár hamarabb is, megkezdik Miskolc magasabban fekvő főközlekedési útjainak szórását, ezzel igyekezve megakadályozni az utak jegesedését. Elsőséget továbbra is a közösségi közlekedés és a betegszállítás útvonalai élveznek. A szórást só és homok keverékével fogják végezni, amennyiben szükséges, folyamatosan újabb gépeket vonva be a város főbb közlekedési útjainak takarításába.

Kézi síktalanításra, hóeltakarításra 250 munkatársával készül a Városgazda, amennyiben szükséges, holnap a kora reggeli órákban megkezdik a gyalogátkelőhelyek, megállók és forgalmasabb járdák takarítását.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…