2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Megalakult Szikszó önkormányzati képviselő testülete

Szikszó élni tudott a nagy lehetőséggel október 3-án. Az emberek úgy döntöttek: igazi változásra van szükség a városban, és ehhez bizalmat szavazott a függetlenek többségi frakciójának -hangsúlyozta  az önkormányzat alakuló ülésén  Füzesséri József, aki függetlenként nyerte meg a polgármesteri választásokat a településen.

Füzesséri József kiemelte: a többségi függetlenek hitvallása a közösség igazi szolgálata.  Szikszó erős történelmi gyökerekkel rendelkező kisváros. Az itt élő emberek génjeikben hordozzák a történelmi bölcsességet. Ez a bölcsesség nyitott utat arra, hogy a következő négy esztendő az itt élő emberek életének a javításáról, Szikszó gyarapodásáról szóljon.
Az alakuló ülésen a polgármester és a képviselők letették az esküt.  Szikszó Önkormányzatának független képviselői: dr. Ambrus Barnabás, Laczkó Lászlóné, Pobubi József, Takács Lászlóné. Fidesz jelölésében bekerült képviselők: Bartha Ferenc, Gál Péter. A Szikszó Városért Egyesület jelölésével indult és nyert képviselők: Gulyásné Dr. Kerekes Rita, Sváb Antal Béla.
A képviselők elfogadták a szervezeti és működési szabályzat módosítását és megválasztották Szikszó alpolgármestereit. Szikszó tiszteletdíjas alpolgármestere Dr. Megyeri Gábor. Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné tiszteletdíjuk lemondása mellett lettek alpolgármesterek.
Október 18-án, Szikszón megalakult a cigány, lengyel és a ruszin kisebbségi önkormányzat is.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek