2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Megalakult a Területi Választási Bizottság

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés csütörtökön rendkívüli ülés keretében egyhangú döntéssel megválasztotta a Területi Választási Bizottság tagjait és póttagjait, akik pénteken tettek esküt majd megtartották alakuló ülésüket.

A megyei közgyűlés döntése értelmében a bizottság tagja lett: dr. Murányi Zsolt Vilmos, dr. Gyurcsik András és dr. Osváth Ildikó, választott póttag: dr. Hodobay Ágnes Zsuzsanna és ifj. dr. Nónay György.

Fotó:Török Dezső dr. Kovács János társaságában fogadta a TVB tagjait

A megválasztott tagokat és póttagokat dr. Kovács János megyei főjegyző, a Területi Választási Iroda vezetője kíséretében péntek délelőtt dolgozószobájában fogadta Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke. Az ünnepélyes eskütételt követően átadta a megbízóleveleket (ifj. dr. Nónay György egyéb, fontos elfoglaltsága miatt külön tett esküt). Az ünnepélyes pillanatokat követően a Területi Választási Bizottság megtartotta alakuló ülését, amelyen szó esett az aktuális feladatokról, illetve megválasztották a bizottság elnökének dr. Murányi Zsolt Vilmost.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum