2021. 06. 19. szombat

Gyárfás
1 EUR 355 HUF
1 GBP 414 HUF

Még nincs sinen a miskolci villamos!

Zöld Nyíl: Jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Skoda és a Solaris a jármű tenderben

A Zöld Nyíl villamos projekt IV. jármű tenderében az eredményhirdetést követően a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz jogorvoslati kérelmet nyújtott be két ajánlattevő: a Ganz-Skoda Közlekedési Zrt. valamint Solaris Bus & Coach S.A.

Mindkét ajánlattevő ajánlatát érvénytelennek nyilvánította a Bíráló Bizottság döntési javaslata alapján Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése. Mind a Skoda, mind pedig a Solaris a saját ajánlatának érvénytelenné nyilvánítása miatt kért jogorvoslatot a Közbeszerzési Döntőbizottságnál, akinek a kérelmi elemekkel kapcsolatosan legkorábban 15 napon belül, legkésőbb 40 napon belül kell érdemi döntést hoznia.

Ami a továbbiakat illeti, továbbra sem tudjuk pontosan, hogy mikor köthetünk legkorábban szerződést, tekintve, hogy az iratbetekintések még nem fejeződtek be, így újabb jogorvoslati kérelmekre is lehet számítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon. &n…
Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga Egy ismeretlen pálya, óriási hőség, huszonhét autóból álló mezőny a négy kilométeres vonalvezetésen, …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum