2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Március 15-én az ünnepi megemlékezések miatt változás lesz néhány járat közlekedésében

Az ünnepi megemlékezések idején 2014. március 15-én 09:50 és 10:40 között a Petőfi tér lezárása miatt az 1-es, 14H-s, 38-as autóbuszok, 11:00 és 12:45 között a Palóczy utca lezárása következtében pedig a 11-es és 38-as autóbuszok közlekednek terelt útvonalon. 13 óra körül szintén rendezvény miatt a villamosforgalom pár perces megállítására is számítani lehet. Március 15-én vasárnapi, illetve munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai, kivéve:
·         a 44-es, az ME és az ingyenes járatokat, amelyek nem közlekednek, valamint

·         a menetrendben aláhúzott 7-es és 21-es járatokat, amelyek az Auchan, illetve a Lidl áruházat nem érintik.

Terelések március 15-én

09:50 és 10:40 között a Petőfi tér kerül lezárásra, ezért terelve közlekednek az 1-es, a 14H-s és a 38-as autóbuszok az alábbiak szerint:

14H-s autóbusz:

·         Egyik irányban sem érinti a Petőfi tér megállót, a Hejő-park irányába a Petőfi tér megálló helyett a Miskolc Plaza megállóban áll meg.

1-es autóbusz:

·         A Majális park irányába nem érinti a Petőfi tér megállót, helyette a 11-es járat Kazinczy u. és Szemere kert megállóhelyén áll meg.

·         A Tiszai pályaudvar irányába nem érinti a Dózsa Gy. u. és Petőfi tér megállót, helyette a Dózsa György utcára történő bekanyarodás után egy ideiglenes megállóban, valamint a 11-es járat Szemere kert és Kazinczy u. megállóhelyén áll meg.

38-as autóbusz:

·         A Bodótetőről indulva kimarad a Petőfi tér megállóhely, helyette a Dózsa György utcára történő bekanyarodás után egy ideiglenes megállóban, valamint a 11-es járat Szemere kert és Kazinczy u. megállóiban áll meg.

11:00 és 12:45 között a Palóczy u. kerül lezárásra, ezért terelve közlekednek az 11-es és a 38-as autóbuszok az alábbiak szerint:

11-es autóbusz:

·         A járatok egyik irányban sem érintik a Kazinczy u. és a Szemere kert megállóhelyeket, helyettük a Búza térről indulva a Petőfi téren és a Dózsa Gy. u. sarkán, a Bábonyi-bércről indulva a Dózsa Gy. u. 1-es megállóhelyén és a Petőfi téren állnak meg.

38-as autóbusz:

·         A Kazinczy u. helyett a Petőfi téren, a Szemere kert helyett a Dózsa Gy. u. 1-es megállóhelyén állnak meg a járatok.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…