2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Ma szépül a 10. buszmegálló

Sorra érkeznek a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-hez a buszmegállók szépítésével kapcsolatos jelentkezések. A kampány októberben kezdődött és már több mint 30 jelentkezés érkezett a közlekedési vállalathoz. A mai nap végéig 10 megálló válik szebbé és még további közel 30 megállót szeretnének a kampány során a jelentkezők lefesteni, dekorálni, kitakarítani, vagy egyedi megoldásokkal szebbé tenni. A megszépült megállók városszerte megtalálhatóak, így például az Avason, a Tapolcai elágazásnál, Görömbölyön, a Selyemréten, a Jókai lakótelepnél, a Vologoda városrészben.

A kampány lényege, hogy a megállóhelyek szebbé tételével közvetlen környezetünket is együtt tegyük szebbé vagy éppen látványosabbá, különlegessebbé, hiszen a megállók is városunk szerves részét képezik, hasonlóan a terekhez, utcákhoz, járdákhoz, parkokhoz. Miközben észrevétlenül „használjuk” őket, többé válnak várakozásra alkalmas helyeknél. Találkozóhelyek is, beszélgetéseink terei is, és szerencsés esetben akár több esztétikai értéket is hordozhatnak.

Az MVK ezért közös összefogással, a megállókat felajánlva szeretné ezeket a tereket, „mindennapi életünk megállóit” szebbé, különlegesebbé, vonzóbbá tenni.

A kampányról bővebben itt tájékozódhatnak: http://www.mvkzrt.hu/vallalati-hirek/www-mvkzrt-hu/1483/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…