2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárták a Mélyvölgy utcát, várhatóan egy hónapra

Az év elején kezdődött avasi csapadékvíz-elvezetési beruházás munkálatai hamarosan be is fejeződnek. Az utolsó nagyobb fázis színhelye a Mélyvölgy utca, amelyet csütörtöktől lezártak, a tervek szerint november közepéig. A lezárás az ott lakók, pincetulajdonosok, arra közlekedők érdekében és velük egyeztetve szakaszosan történik: a 110 méteres útszakaszon 30 méterenként, négy ütemben. A munka a Papszer és Mélyvölgy utcák csatlakozásánál, annak a gépjármű-forgalom elől való lezárásával indult.

 

Kisebb munkálatok, javítások ugyancsak zajlanak még jelenleg, illetve a következő hetekben az EU-s, illetve állami finanszírozású, összesen hét kilométeren nyílt felszíni vízelvezetést megvalósító projektben az Avas különböző pontjain. (Reményi utca, Középső sor, Felső sor, Arnóti sor és Zsolcai sor egyes szakaszai, két lépcsősor.) A 800 millió forint keretösszegű beruházás januárra készül el teljesen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…