2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárják az Üteg-Szondi György utcai kereszteződést!

A villamos pálya építési munkálatai miatt 2011. július 4-től lezárásra kerül az Üteg utca – Szondi György u. kereszteződés, ezért a 8-as és 21-es autóbuszok, valamint az éjszakai Szondi György utcát érintő járatok terelve közlekednek az alábbiak szerint.

8-as járatok közlekedése:

A járatok a Szondi György helyett a Tüzér utcán közlekednek, útvonaluk mindkét irányban az alábbi: Baross G. utca – Tüzér utca – Szondi Gy. u. A járatok a Hűtőház irányú Volán megálló helyett továbbra is a Szondi Gy. utcán kijelölt ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

21-es járatok közlekedése:

A 21-esjáratok az Újgyőri főtér irányába a Szondi György utcán található ideiglenes megállóhelyről indulnak, majd a Baross Gábor utcán található 1-es autóbusz Tiszai pályaudvar irányába lévő Üteg u. megállóhelyén állnak meg. A Selyemréttől változatlanul közlekednek.

A járatok a Szondi György u. irányába a Baross Gábor u. – József Attila – Szondi Gy. u. terelőútvonalon közlekednek. Az Üteg u. megálló után a Szondi György utcán kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

Éjszakai Szondi György utcát érintő járatok közlekedése:

A Szondi György utcát érintő 1-es és 31-es autóbuszok, valamint az éjszakai villamospótlók a Baross G. u. – József A. u. – Szondi Gy. u. útvonalon közlekednek, az utasokkal a telephelyen fordulnak meg és a Szondi György utcán kialakított 21-es autóbuszok ideiglenes megállóhelyén állnak meg.

Változás a közúton közlekedőknek:

Az Üteg utca – Szondi György u. kereszteződés lezárása miatt, a Szondi György u. a József Attila u. és a Tüzér u. irányából is zsákutca lesz. Az Üteg utcának a Buzogány u. és Szondi György u. közötti szakasza kerül lezárásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…