2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Legyünk minél többen!

Szitka Péter közleménye a kazincbarcikai kórház kapcsán Az Egészségügyi Államtitkárság háttérintézményeiből azt az „információt” kaptam délelőtt, hogy változik a „megítélése” Kazincbarcika kórházának. Civil kezdeményezésünknek, összefogásunknak óriási ereje lehet. Megijedtek. Sokan vagyunk. Látszik, hogy megpróbálnak valamit tenni, hoznak majd egy gyors és átgondolatlan látszat intézkedést, pl. kap pár ágyat a szülészet. Mindezt persze azért teszik, hogy minél kevesebben jöjjenek el a holnapi demonstrációnkra. Magam részéről csak azt tartom eredménynek, ha a Debreceni Egyetem a három milliárd forintos fejlesztését megvalósíthatja Kazincbarcikán. Magyarul megmarad minden olyan osztály, ami a kazincbarcikaiaknak és a térségben élőknek (120.000 fő)  az alapvető egészségügyi ellátásához fűződő jogait biztosítja: azaz a sürgősségi-és az intenzív ellátás, a szülészet, a gyermekosztály és legalább az egy napos sebészet.
Alamizsnával és parasztvakító megoldásokkal a holnapi demonstrációnkat ne zavarják meg! Csütörtökön 16.30-kor nem azért akarunk a kórházunkért megmozdulni, mert a tűző napon barnulni szeretnénk, hanem azért, mert jogunk van – itt Borsodban – is életben maradni!
Mindenkit kérek, hogy segítsen!
Legyünk minél többen, mert így talán komolyan veszik, hogy mi is élni akarunk!

Várom a fideszes illetékesek nyilatkozatát ez ügyben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…