2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Ingyen parkolhatunk Miskolcon!

„Legyen a Barlangfürdő a miskolciaké” elnevezéssel akciót hirdet a Miskolci Turisztikai Kft.

A kezdeményezés támogatója, Kriza Ákos, Miskolc polgármestere az akcióról a mai sajtótájékoztatón, a miskolctapolcai Barlangfürdőben így fogalmazott: „Vissza akarjuk adni Miskolc létesítményeit a miskolciaknak! A Barlangfürdő árainak csökkentése az első lépés ezen az úton, hiszen a lényeg az, hogy minél több miskolci vehesse igénybe közös természeti értékünket, a Barlangfürdőt és szolgáltatásait. A továbbiakban pedig egy olyan városi stratégiát dolgozunk ki, amely a miskolci lakosoknak hasonló kedvezményeket biztosít a helyi turisztikai szolgáltatások igénybe vételekor.” Lényeges dolog az is, hogy ingyenes lesz a parkolás az ünnepek alatt, illetve 2011.január 2-ig Miskolc egész területén, s ha valakinek elkerülné a felhívás a figyelmét, a parkolóórák sem fogadják be a pénzt, úgy állították át azokat.

A Barlangfürdő akciójáról a Miskolci Turisztikai Kft. új ügyvezetője, Czinkné Sztán Anikó elmondta: „A régió fürdői közül a jelenlegi jegyárak mellett, 100 km-es körzeten belül a Barlangfürdő a második legdrágább Egerszalók után. A miskolciak nagy része eddig nem engedhette meg magának és családjának, hogy a Barlangfürdő magas belépőjegy árait megfizesse. A pihenésre, regenerálódásra viszont mindenkinek szüksége van! Ezért döntöttünk úgy Kriza Ákos polgármesterrel és a Miskolc Holding vezetőivel egyetértésben, hogy a miskolciak a miskolctapolcai Barlangfürdőt féláron használhassák a következő félévben.

 

 

Fontos Információk:

A „Legyen a Barlangfürdő a miskolciaké” kezdeményezés lényege: a miskolci lakosok (felnőttek, diákok, nyugdíjasok, 4 év feletti gyerekek) a lakcímkártyájuk bemutatásával fejenként 950.- forintos áron válthatnak belépőjegyet a fürdőbe. (A jelenlegi ár 2300 és 2500 forint között mozgott – 3, illetve 4 óra időtartamra – 1 fő felnőtt belépése esetén.)  
A 4 év alatti gyermekek ingyen látogathatják a fürdőt! (A korábbi 3 év alatti korhatár helyett 4 éves korra emelték az ingyenes belépés jogosultságát.)

Az akció első szakaszának időtartama:
2010. december 26. (vasárnap) és 2011. május 31.-e (kedd).

•    Az őszi-téli-tavaszi időszakban, minden látogató számára eltörlik a fürdő látogatásának 4 órás időkorlátját.
•    A miskolciaknak adott kedvezmény semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze.
•    Egy felnőtt maximum két 4 év alatti gyermeket vihet be magával ingyenesen.
•    Az alap jegyárakat a nem miskolci lakosok számára is közel 20 % -kal mérsékelték. (Az új árszabályzat alapján szezonon kívül 2300 Ft helyett 1900 Ft lett az egy napos felnőtt belépőjegy ára.)
•    A szauna jegyárai ugyancsak drasztikusan csökkentek. (Korábban egy órára 1500 Ft volt a finn szauna használata, amely az új díjszabás alapján 900 Ft/nap –ra módosult.)
•    Akik fürdő és szauna  jegyet kombináltan vásárolnak, azok számára szintén kedvezményes jegyárat biztosítunk!

A lényeges árcsökkentéssel párhuzamosan 2011. januártól a Miskolci Turisztikai Kft. „interaktív ötletládát” indít be. Az ötletláda célja, hogy, a ma már szinte minden fogyasztó számára elérhetővé vált interneten keresztül, közvetlen kapcsolatot teremtsen a lakossággal annak érdekében, hogy a miskolciak véleményformálásának lehetősége meglegyen a turisztikai szolgáltatások és fejlesztések kapcsán is.
A legjobb ötletek beküldőit díjazzuk, ezzel is elismerve együttműködésüket és városunk iránti szeretetüket!

„Miskolc jövőjét a miskolciakkal együtt kell építenünk!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…