2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » B.A.Z.-megyei hírek » Lassú apadás, átázott töltések, tengerré változott vidék
Lassú apadás, átázott töltések, tengerré változott vidék

Lassú apadás, átázott töltések, tengerré változott vidék

Lassú apadás, átázott töltések, tengerré változott vidékApadnak megyénk folyói, de az átázott töltések miatt még mindig jelentős védekezési munkák zajlanak Edelényben. Most Ónodon a legkritikusabb helyzet, a település közelében ugyanis összeért a Sajó és a Hernád, tengerré változtatva a környéket.

Most Ónodon a legkritikusabb helyzet, a település közelében ugyanis összeért a Sajó és a Hernád. Éjszaka egy embert kellett kitelepíteni.
A Sajón, a Bódván és a Hernádon is apadás indult meg, de ez elhúzódhat, ugyanis Szlovákiában, a vízgyűjtő területen tegnap és ma is jelentős csapadék hullott, ami akár újabb árhullámot indíthat el a folyókon.
Ma elsősorban Muhi, Köröm, Bőcs, Berzék, Ónod és továbbra is Ócsanálos, Edelény van veszélyben, de csütörtökön várhatóan már a Bodrog is eléri a harmadfokú árvízi készültségi szintet, ami azt jelenti, hogy a borsodi kritikus helyek mellett már Zemplénben is kiemelten oda kell figyelni az árvízi helyzetre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ilyen egy jó szakmunkás
A szakmunkás egy adott szakma képviselője, aki képesítéssel és képzettséggel rendelkezik az adott területen. Gyakran fizikai munkát végez, amely során…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp