2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében
Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében

Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében

Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében2010. március 26.-án, péntek délután, szokatlan formáját választotta a Europe Direct Miskolc a 2010-es – Szegénység elleni küzdelem – európai év üzenetének továbbadására.

A legrászorultabb gyermekek számára szervezett Húsvét előtti kreatív kézműves foglalkozásokat, szabadtéri játékokat és adományosztást Lyukóbányán a Családsegítő Szolgálat együttműködésével, a területi szolgáltató központ helyszínén, ahol bő 80 fő vett részt a programokon.

Megható volt, hogy a szülők, nagyszülők milyen önfeledten osztoztak a gyermekeikkel és az ED munkatársakkal a közös alkotás örömében. A várakozást messze felülmúlta a gyermekek hozzáállása, ügyessége és odaadása. Munkatársaink nagy örömére nagyon sok helyi család vett részt a rendezvényen, a gyermekek lelkesen készítették a húsvéti díszeket, báránykás füzetkéket. A legfiatalabbak színezhettek, ha megunták a benti foglalkozást, az udvaron krétarajzokat készíthettek, labdázhattak vagy célbadobóst is játszhattak. A játékokkal párhuzamosan a szülők válogathattak az adományozott ruhaneműk közül. Az adományokat az ED Miskolc befogadó intézménye, az ÉRÁK munkatársai ajánlották fel.

Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében Kreatív nap, játszóház és adományosztás Lyukóbányán a hátrányos helyzetű gyermekek körében

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek