2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Köztisztviselők kitüntetése

Köztisztviselők Napja, 2012. július 1-je alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatala eredményes működését kiemelkedően elősegítő köztisztviselők többletteljesítményének elismerésére került sor.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Elnöke „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Önkormányzatáért” Díj-ban részesítette Varga Ferenc vezető-főtanácsost (Kabinetiroda).

Főjegyzői „Dicsérő Oklevél” elismerésben részesült Horváth Istvánné vezető-főtanácsos (Szervezési és Pénzügyi Osztály) és Szabó Attiláné ügykezelő (Szervezési és Pénzügyi Osztály).

A kitüntetések átadására a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által 2012. június 29-én (pénteken) 17,00 órai kezdettel a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett Köztisztviselői Napon került sor.

A „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Önkormányzatáért” Díjat Dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Elnöke, míg a Főjegyzői „Dicsérő Oklevél” elismerést Dr. Kovács János, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Főjegyzőjének távollétében Dr. Ispán Csilla Aljegyző adta át a kitüntetetteknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek