2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Köztisztviselőket tüntettek ki a Megyeházán

Köztisztviselők Napja – július 1-je – alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Hivatal eredményes működését kiemelkedően elősegítő köztisztviselők többletteljesítményének elismeréseként kitüntetéseket adtak át 2010. június 30-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Hivatalának köztisztviselői részére.

Dr. Ódor Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Önkormányzatáért” Díj-ban részesítette Dr. Kovács János megyei főjegyzőt.

Főjegyzői „Dicsérő Oklevél” elismerésben részesült Czeglédiné Vitárius Ágnes vezető-főtanácsos (Közgazdasági Főosztály), Dr. Tergaleczné dr. Nagy Ilona főosztályvezető (Szervezési és Jogi Főosztály), Tóth Annamária vezető-tanácsos (Kabinetiroda) és Vargáné Bán Ilona Margit főmunkatárs (Közgazdasági Főosztály).
A IV. Megyei Köztisztviselői Napot, a kazincbarcikai strandon rendezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat július 1-én. Az egész napos rendezvényen volt divat- és táncbemutató, fellépet a Unique, Groovehouse és Soltész Rezső. A napot a V-tech együttes élő koncertje zárta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…