2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési hírek Miskolcról

Visszakerül a buszmegálló a régi helyére

Lakossági kérésre régi helyére kerül vissza az Újgyőri főtér körforgalmából a buszmegálló. A Győri kapu -Avar utcai kereszteződésben lévő autóbusz megállóhely átépítése megtörtént, így a megálló autóbuszok mellett is folyamos és akadálymentes lesz a közlekedés.

Az MVK Zrt. 1, 1/A jelű viszonylatai 2012. szeptember 10-én – üzemkezdettől – újra az Avar utcai megállóhelyen állnak meg. Kérjük, az Újgyőri főtéren átszálló utasokat, hogy átszálláskor a fenti változást vegyék figyelembe.

Turistajegy akció a Miskolci Sörfesztivál idejére

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a szeptember 6-9. között megrendezésre kerülő Miskolci Sörfesztivál idejére egy nappal meghosszabbítja a 3 napos turistajegy érvényességét. Így az négy napig, a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz, változatlan ár mellett.

Tehát a szeptember 6-tól érvényes 3 napos turistajegyek 4 napig, szeptember 9-ig érvényesek. Ebben az esetben a 3 napos turistajegyek a rajtuk megjelölt kezdőnap 0 órájától az azt követő harmadik nap 24 órájáig érvényesek az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül.

Szünetel az éjszakai vágányzár

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasunkat, hogy a 2012. szeptember 3-tól érvényben lévő éjszakai vágányzár szeptember 9-én és 10-én felfüggesztésre kerül, így éjszaka is villamosok fognak közlekedni. Az éjszakai vágányzár szeptember 11-től folytatódik.

Az éjszakai vágányzár 0:30 és 4:00 között tart, mely idő alatt a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Az éjszakai villamospótló járatok a meghirdetett villamos menetrend szerint közlekednek és a villamospótló megállókban állnak meg. A járatok a belvárosban a Széchenyi utcán közlekednek. Felső-Majláthon, a végállomáson a villamosok felszállóhelyén lehet le-, és felszállni a villamospótló autóbuszokra.

6-os járat: téves egy indulási időpont

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a 2012. szeptember 1-től kiadott őszi menetrendkönyvben a 6-os járat munkanapi menetrendjében tévesen szerepel egy indulási időpont. Munkanapokon Pereces végállomásról a menetrendkönyvben szereplő 15:41 helyett 15:48-kor indulnak a 6-os járatok.

A téves időpont már javításra került a megállóhelyi menetrendeken.
A hibáért szíves elnézésüket kérjük.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek