2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Közlekedési hírek Miskolcról

2010. november 1-jén telefonos ügyeletet tart az MVK Zrt. Közönségszolgálati Irodája

Az MVK Zrt. Közönségszolgálati Irodája 2010. november 1-jén 7 és 15 óra között telefonos ügyeletet tart. Kollégáink az ügyelet ideje alatt e-mailen és telefonon fogadják utasaink kérdéseit, információt nyújtanak a november 1-jei ünnepi közlekedéssel, valamint a villamosok és villamospótlók közlekedésének november 1-jei változásával kapcsolatban.
A Közönségszolgálati Irodát a (46) 504-810-es telefonszámon, vagy e-mailen az iroda@mvkzrt.hu címen érhetik el.

Próbajáratokra kell számítani a felújított pályaszakaszon

A Zöld Nyíl villamos projekt I. építési ütemének lezárásához és a villamosforgalom beindításához kapcsolódóan 2010. október 29-én megindulnak a próbajáratok a Tiszai pályaudvar és a Thököly utca közötti új pályaszakaszon. Az új pályát tesztelni kell minden szempontból, így az MVK Zrt. és a Kivitelező közösen ellenőriz minden egyes szakterületet (műszak, áramellátás, forgalombiztonság, pályalétesítmény).

Kérjük tehát a lakosokat, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek a villamospálya mentén és vegyék azt is figyelembe, hogy a pálya már áram alatt lesz. Tehát ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az áram alá helyezett részek (földkábel, légkábel, felsővezeték, nyomvonalon lévő kapcsolószekrények) érintése életveszélyes, megközelítésük tilos.

A pályarekonstrukcióhoz kapcsolódó fontos információ, hogy az új megállók az új, szélesebb villamosoknak megfelelően lettek kiépítve. Amíg azonban az új járművek megérkeznek, megnövekszik a régi villamosok peronszéle és a megállók szegélye közötti távolság. Ezért van szükség egy kiegészítő fabetét alkalmazására, hogy az átlépési távolságok felszálláskor lerövidüljenek és biztosítható legyen a biztonságos le-és felszállás. Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy fokozottan ügyeljenek le-és felszálláskor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek