2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Közlekedés október 23-án

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2010. október 23-án 8:50-9:30 között ünnepi megemlékezés miatt, Diósgyőr irányába lezárásra kerül a Zsolcai kapu Gömöri felüljáró – Búza tér közötti szakasza, ezért a fenti időszakban terelt útvonalon közlekednek az 1-es, 1A-s, 3-as, 4-es és 7-es járatok. A 44-es és ingyenes járatok nem közlekednek, és a 7-esek sem érintik az Auchan áruházat október 23-án. A járatok útvonalai és megállóhelyei a rendezvény ideje alatt:

1-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbusz a rendezvény ideje alatt nem érinti a Búza tér megállót, helyette a Bajcsy Zs. u., és Szinvapark (VP-villamospótló) megállókban áll meg.

·         Útvonala Diósgyőr irányába: Tiszai pu. – Baross G.u. – József A.u. -Soltész N.K.u. – Bajcsy Zs. u. – Ady E.u. – Szeles u. – tovább az eredeti útvonalon halad.

·         A járat útvonala a Tiszai pu. irányába változatlan.

1A-s járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbusz a rendezvény ideje alatt nem érinti a Bajcsy Zs.u., Búza tér megállót, helyette a Szinvapark (VP-villamospótló) megállóban áll meg.

·         Útvonala Diósgyőr irányába: Tiszai pu. – Baross G.u. – Bajcsy Zs. u. – Ady E.u. – Szeles u. – tovább az eredeti útvonalon halad.

·         A járat útvonala a Tiszai pu. irányába változatlan.

3-as és 4-es járat:

·         Megállóhelyi változások: az autóbuszok a rendezvény ideje alatt nem érintik a Bajcsy Zs.u. megállót, helyette a Szinvapark (VP-villamospótló) megállóban állnak meg.

·         Útvonaluk a Búza tér irányába: a Soltész N.K.u.-ig változatlan – Bajcsy Zs. u. – Ady E.u. – Szeles u. –  a VOLÁN pu.-on keresztül Búza tér vá.

·         A járatok útvonala Szirma és Görömböly irányába változatlan.

7-es járat:

·         Útvonala a Búza tér irányába: a Gömöri felüljáróig változatlan – Soltész N.K.u. – Bajcsy Zs.u. – Ady E.u.  – Szeles u. – a VOLÁN pu.-on keresztül Búza tér vá.

·         Megállóhelyei mindkét irányban változatlanok.

·         A menetrendben aláhúzott járatok nem érintik az Auchan áruházat.

Október 23-án valamennyi járat munkaszüneti napi menetrenddel közlekedik, valamint a 44-es, a Cora ingyenes, a Tesco Avas ingyenes, és az Auchan ingyenes járatok nem közlekednek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…