2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Közlekedés a pünkösdi hétvégén Miskolcon

2013. május 19-én és 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai. A pünkösdi hétvégén az ingyenes áruházi és a 44-es autóbuszok nem közlekednek, a menetrendben aláhúzott 7-es járatok az Auchan áruházat, a 21-esek pedig a Lidl áruházat nem érintik.


Bérletpénztárak nyitva tartása a pünkösdi hétvégén

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2013. május 18-a és 20-a között az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztáraira a bérletváltási időszakon kívüli, munkaszüneti nyitva tartás vonatkozik. A pünkösdi hétvége alatt ezért a Tiszai pályaudvaron, a Búza téren, Felső-Majláthon és az Újgyőri főtéren lévő pénztárak lesznek nyitva. Az Avas városközpontban található bérletpénztár viszont május 18-án (szombaton) 7-14 óra között nyitva tart az utasok kérésének megfelelően, többletszolgáltatást nyújtva. A Közönségszolgálati Iroda a pünkösdi hétvégén zárva tart.

Családi- és turistajegy akció a pünkösdi hétvégén

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. a május 18. és 20. közötti, pünkösdi hétvégére meghosszabbítja a hétvégi családi jegy valamint a 3 napos turistajegy érvényességét. Így azok egy nappal tovább érvényesek változatlan ár mellett. Ezen a hétvégén amennyiben, már péntektől, azaz május17-től 3 napos turistajegyet vált, az 4 napig, tehát május 20-án éjfélig érvényes az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül.

A hétvégi családi jegy – május 18-án 0 órától május 20-án 24 óráig – az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra jogosít a város közigazgatási határán belül. Igénybevételére egy vagy két felnőtt és legalább egy, de legfeljebb három tizennégy éven aluli gyermek együttesen jogosult. Hat éven felüli gyermek esetében az utazás magyar diákigazolvánnyal együtt érvényes.

Egyetemi járatok közlekedése a vizsgaidőszakban

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2013. május 19-től a 22-es és az ME járat nem közlekedik.  A 2-es, 14-es és 29-es járatok pedig nem érintik az Egyetemvárost (kivéve az Újgyőri főtérről 06:57-kor induló 29-es autóbusz), tekintettel az egyetemi vizsgaidőszakra, amikor az utasforgalom jelentősen csökken.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…