2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal

Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal

Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör KatalinnalMárcius 20-án, Kósa Lajos a Fidesz alelnöke, és Debrecen polgármestere, és Balogh Gábor kilencszeres öttusa világbajnok Csöbör Katalin, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje meghívására kampányrendezvényeken vett részt. Felsőzsolcán a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 01-es számú választókerület polgármestereivel munkaebéden beszélték meg a települések előtt álló feladatokat, majd meglátogatták az Alsózsolcán folyó 24 órás futballtornát.

 

Délután 17 órától, Alsózsolcán háromszáz érdeklődő előtt, több mint három órás, nagy sikerű lakossági fórumot tartottak.

Csöbör Katalin beszédében kiemelte, hogy az előző négy év volt az elmúlt húsz esztendő legrosszabb ciklusa. Az ország gazdasági, politikai, és morális válságban van. A kivezető úton az első lépés, hogy el kell zárni a magánzsebekbe folyó pénzcsapokat, meg kell büntetni a felelősöket, el kell számoltatni mindenkit, aki a törvények ellen vétett. Ezután a legfontosabb a kormány iránti bizalom helyreállítása. Kósa Lajos szerint az előttünk álló teendők három alapvető kérdés köré építhetők föl. Az erkölcs, az identitás, és a rend megteremtése köré. Hosszan beszélt az oktatás előtt álló feladatokról. Külön kiemelte, hogy a nagyszámú funkcionális analfabéta felzárkóztatása nélkül nem érhetjük el céljainkat. A kétórás beszéd után még válaszolt a jelenlévők minden kérdésére.

 

Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal Kósa Lajos választókerületi kampánykörúton Csöbör Katalinnal

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek