2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Nagybarcán

Nagybarcán augusztus 6-án a település polgármestere, a térség országgyűlési képviselője és a megyei rendőrfőkapitány ünnepélyes keretek között új körzeti megbízotti irodát adott át.

Az ünnepélyes megnyitón Vadnai Zoltán Nagybarca polgármestere, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, valamint Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei főkapitány helyi lakosok, önkormányzati képviselők, rendőrök, illetve a sajtó képviselői jelenlétében nyitották meg a falu első számú rendőri objektumát.

 

A rendezvényen a polgármestertől Juhász József r. zászlós megkapta újdonsült szolgálati helyének kulcsát, majd a jelenlévők előtt a körzeti megbízott birtokba vette a hivatali helységet.

Információs háttér:

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozó, 945 fős lélekszámú Nagybarca községben a rendőrség, a helyi önkormányzat, valamint Lezák Zoltán helyi vállalkozó összefogásának és támogatásának eredményeként került átadásra az új, ügyfélfogadásra alkalmas körzeti megbízotti iroda.

A település körzeti megbízottja így immáron saját hivatali helyiséggel rendelkezve szolgálja a településen élők nyugalmát és biztonságát.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek