2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Koronavírus – Példás összefogás Miskolcon

Példás összefogásról és a szükség, a vírusfenyegetés idején is példaértékű emberségről, másokra való odafigyelésről, törődésről tett tanúbizonyságot Miskolc! Az elmúlt néhány napban az önkormányzat által a vírus elleni védekezés támogatására létrehozott számlaszámra eddig már több mint hét és félmillió forintot utaltak magánszemélyek és helyi cégek, vállalkozások.

 Az eddig összegyűlt 7 650 000 forint kisebb-nagyobb összegű adományokból jött össze, volt, aki lehetőségeihez mérten néhány tízezer forintot utalt, volt, aki ötmilliós adománnyal kívánta segíteni a vírus terjedését késleltető erőfeszítéseket. Ez utóbbi felajánlás a Fehér Holló Gyógyszertár tulajdonosától érkezett.

 

Érkeztek tárgyi felajánlások is az elmúlt napokban, ezeket továbbra is a MIREHU telephelyén adhatják le a segíteni szándékozók.

 Felajánlást tett a miskolctapolcai Avalon Ristorante is. Az étterem meleg étellel járul hozzá a járvány miatt kialakult helyzet kezeléséhez.  Az önkormányzat a felajánlott meleg ételt a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény azon dolgozóinak továbbítja, akik az idősekről gondoskodnak jelenleg is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum