2021. 09. 22. szerda

Móric
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

Koronavírus-járvány: előzzük meg a „második hullámot”

A miskolci városvezetés folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus-veszélyre vonatkozó országos, illetve helyi híreket, fejleményeket. Arra reagálva, hogy a legfrissebb értesülések szerint egy olyan nagyvállalat berkeiben is felbukkant a fertőződés, amely tevékenységével a borsodi megyeszékhelyen is jelen van.

A városvezetés péntek reggelre egyeztetésre hívta a miskolci operatív törzs tagjait, ezen túlmenően Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere és Ignácz Dávid Miskolc MJV jegyzője hozzáláttak az esetlegesen szükséges újabb intézkedések előkészítéséhez.

 

A városvezetés állásfoglalást kér az illetékes egészségügyi szervektől a teendők tekintetében. Amíg ezek tisztázódnak és kiderül, szükség van-e további szigorításokra bevezetésére a járvány elkerülése érdekében, változatlanul is arra kérik a miskolciakat, hogy lehetőség szerint kerüljék a nagyobb tömegben való megjelenést, ügyeljenek a távolságtartásra, a gyakori kézmosásra, a közterületeken, boltokban, közlekedési eszközökön előírt maszkviselésre, a rendszeres fertőtlenítésre.

Miskolc is jól vizsgázott a pandémia első szakaszában, de a sokat emlegetett „második hullám” megelőzése, avagy elkerülése érdekében is mindent meg kell tennie – mind az államigazgatás szerveinek, mind a lakosságnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum