2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Klímarefensi képzés Miskolcon is

A sikeres toborzás eredményeként, összesen mintegy 15 fő részvételével Miskolcon is kezdetét veszi azoknak a leendő klímareferens szakembereknek a képzése, akik a Nemzeti Klímaadaptációs Hálózat tagjaiként tehetnek majd sokat szűkebb-tágabb környezetükben a klímaváltozás hatásai ellen.
Az izlandi, liechtensteini és norvég pályázati támogatással induló, négyszer kétnapos képzéssorozat célja az, hogy Miskolcon és a környező településeken is legyenek olyan jól felkészült szakemberek, akik képesek lesznek a 2014–2020-as európai uniós fejlesztési időszak 1116,9 milliárd forintos környezeti és energiahatékonysági operatív programjának klímapolitikai célú pályázati forrásaira jó fejlesztési terveket lefektetni, ígéretes projekteket generálni, színvonalas pályázatokat írni, és e forrásokat felhasználva sikeres projekteket megvalósítani – a térség valamennyi lakója javára.
A képzéssorozat indításaként, 2015. november 12-én Dr. Alakszai Zoltán, Miskolc Megyei Jogú Város polgármesteri Hivatalának polgármesteri kabinet-vezetője és Dr. Fegyveres-Fiskál Gábor, a projektet megvalósító DIPOL Csoport vezetője köszönti a résztvevőket, illetve számol be a programról, valamint a Miskolci Önkormányzat eddigi eredményeiről, illetve terveiről a klímaváltozás elleni küzdelem terén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek