2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Kitüntették Molnár Oszkárt

Kitüntették Molnár Oszkárt

Kitüntették Molnár Oszkárt„Baj van, nagy baj van. Az a mindenre kiterjedő romlás, ami immár népünk és nemzetünk teljes megszűnésével fenyeget, több mint két évszázad óta emészti ezt az országot. Szomorúan tapasztaljuk, hogy néhány igazi politikustól eltekintve az országos ügyeinkben döntők többnyire maguk is a romlás dögvészes virágait plántálják népünk szívébe.” Ezeket a szavakat dr. Téglásy Imre elnök mondta, amikor szombaton átadta a kevés kivétel egyikének, Molnár Oszkár polgármesternek az Alfa Szövetség kitüntetését, az Emese-érdemérmet.

Az érdemérmet, amely a magyarság mondabeli ősanyjának a nevét őrzi, 2001 óta adják át az élet- és családvédelem kimagasló személyiségeinek. A számos hazai és külföldi kitüntetett között találjuk például Harrach Péter, volt családügyi minisztert is. Az oklevél így fogalmazza meg az elismerés tartalmát: „Egy termékeny és gondoskodó társadalom kialakításának reményében tisztelettel és szeretettel köszönjük Önnek azt az értékes élet- és családvédő tevékenységet, amellyel hozzájárult a válságterhes anyák, apák és magzati életkorú gyermekeik életesélyének növeléséhez.”

Molnár Oszkárra azért esett most a szövetség választása, mert tisztességes jelzést adott a gyermeküket károsító anyákkal kapcsolatban. Dr. Téglásy Imre elmondta: elsősorban azt a bátran jobbító, erkölcsileg magas mérce szerint megvalósuló magatartást kívánták elismerni, amellyel Molnár Oszkár sok magyar politikusnak nyújthat példát, a valóság őszinte kimondása miatt ellene indított politikai hecckampány ellenére is vállalva a bátor helytállást.

-edeleny.hu-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek