2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban

Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban

Kitelepítettek éjszakáznak a SportcsarnokbanNehéz éjszaka vár mindazokra, akiket az árvíz sújtotta településekről, főleg Felsőzsolcáról telepítettek ki Miskolcra. Sok száz ember kerül közös fedél alá, a különböző természetek feszültségforrások is lehetnek, de az árvíz idején is rendnek kell lennie – közölte Veres László, a miskolci önkormányzat szóvivője vasárnap este. Az árvíz miatt több száz embert kellett kitelepíteni a Miskolc melletti Felsőzsolcáról; a településről érkezőket a városi sportcsarnokban, a Vörösmarty és a Kazinczy általános iskolákban helyezték el – emlékeztetett a szóvivő. Elmondta: a kialakult helyzetről tartott egyeztetést vasárnap a város vezetősége. A megbeszélésen elhangzott, hogy a Felsőzsolcáról kitelepítettek élelmiszerben nem szenvednek hiányt. Az egészségügyi ellátásról az önkormányzat, a Vöröskereszt és az ÁNTSZ munkatársai, valamint a mentők gondoskodnak.

Az együttélési szabályokat tartalmazó „házirend” bevezetését is elrendelte az önkormányzat, megelőzve az esetleges feszültségekből adódó problémákat. A városi sportcsarnokban és a két általános iskolában, valamint környékükön a rendőrség mellett a közterület-felügyelet és a városőrség is folyamatosan felügyeli a rendet.

A kimentett embereket regisztrálják, s a családtagok, rokonok a 46/506 442-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Fotó:OL

 

Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban Kitelepítettek éjszakáznak a Sportcsarnokban

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek