2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Kilenc országból 17 csoport érkezik Miskolcra

Kilenc országból 17 csoport érkezik Miskolcra

Kilenc  országból  17 csoport érkezik  MiskolcraKilenc országból négyszáz jelentkező részvételével először tartanak Sztandard Formációs Európa Bajnokságot Magyarországon, pontosabban Miskolcon október 17-én. A rendezés jogát 2007-ben nyerte el a város a Társastánc Sport Nemzetközi Szövetségének az IDSF-nek szigorú kiírása alapján. A programnak 18 milliós a költségvetése, de marketing szempontból ez nagyon jót tesz Miskolc hírnevének.

 

A vendéglátó miskolci Ködmön Együttes heti öt edzéssel készül a komoly megmérettetésre, annak ellenére, hogy az amatőr művészeti csoport több mint 30 éves múltra tekint vissza, és 14 alkalommal nyerte el a Magyar Bajnoki címet standard formáció kategóriában. Magyarország szineiben indul még a Silver TSE formációs csapata is.
   -Több éves előkészület után rendezi meg a jövő hét végén az Ifjúsági és Szabadidőház a bajnokságot a Miskolc Városi Szabadidőközpontban, de ez nem jöhetett volna létre a támogatók, szponzorok segítsége nélkül, akikre ebben a nehéz helyzetben is számíthattunk,- mondta Táncos Tamás igazgató a tegnapi sajtótájékoztatón.

 

-obe-
Kilenc  országból  17 csoport érkezik  Miskolcra

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…