2024. 05. 6. hétfő

Frida, Ivett
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Ki maradt és ki ment?

A miskolci hivatal új vezetői
A korábbi kilenc helyett öt főosztállyal kezdte meg működését az új évben a miskolci polgármesteri hivatal.

Dr. Kriza Ákos polgármester már korábban is a működés racionalizálása mellett érvelt, a változtatásról pedig decemberi ülésükön döntöttek az önkormányzati képviselők. Eszerint a korábbi kilenc főosztály helyett öt működik: Polgármesteri Kabinet, Jegyzői Kabinet, Gazdálkodási Főosztály, Humán Főosztály, Hatósági Főosztály. A decemberi testületi döntés értelmében megváltozott az önkormányzat munkarendje, ügyfélfogadása is.

A főosztályok korábbi vezetőivel már tavaly tudatták a változást, de az újak kinevezését csak hétfőn hozta nyilvánosságra a hivatal. Ez alapján Kiss Gábor lett a Humán Főosztály főosztályvezetője, Farkasné Hadházi Ildikó, a Gazdálkodási Osztály főosztályvezetője, Vargáné dr. Pápai Ildikó, a Jegyzői Kabinet főosztályvezetője. Pintér Zoltán maradt a Polgármesteri Kabinet főosztályvezetője, csakúgy, mint Csiszárné dr. Sajgó Erika, aki továbbra is a Hatósági Főosztályt vezeti majd.

A listán újként szerepel: Szőke László, aki a Főépítészi, Városfejlesztési és Rendezési Osztály élére került, Kákóczki András, aki a Kulturális Osztály vezetője lett, Lengyel Zsolt, aki a Stratégiai Osztály vezetését kapta. Molnárné Palotai Marianna, a Humánpolitikai csoport vezetőjeként dolgozik elsejétől, dr. Adámyné Soltész Ildikó, a Jogi és Önkormányzati Osztályt vezeti, Vargáné Jáborcsik Mária, az Ellenőrzési Osztály élére került, Demeterné Juhász Katalin pedig a Pénzügyi és Költségvetési Osztály vezetője lett. Ezenkívül Heinemanné Borbély Mária, a Vagyongazdálkodási, Számviteli és Kontrolling Osztály vezetői tisztségét látja el januártól.

Ismerős nevek is vannak a hivatal új struktúrájában: Demeter Attila, az Ellátási Osztály vezetője lett. Vargha Tibor az Építési és Környezetvédelmi Osztály vezetőjeként folytatja munkáját. Dr. Miskolci Róbert az Egészségügyi és Szociális Osztály osztályvezető helyettese, míg az osztály vezetője Jirkovszkyné Szép Mária lett.  Csizmadia János pedig, az Építési és Környezetvédelmi Osztály csoportvezetője lett.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek