2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kertészeket is vettek fel a Városgazdánál

A Miskolci Városgazda Kft. stratégiailag  fontos tevékenysége a kertészet és a kátyúzási munka, amelyek a tavaszi, nyári időszak fő tevékenységei is. A feladatok elvégzéséhez elengedhetetlen a megfelelő képzettségű munkatársak biztosítása. Ennek megfelelően történt munkaerő-felvétel az elmúlt hónapokban, sőt napokban is a Városgazda Kft-nél, amelyről Perecsenyi Attila, a Miskolci Városgazda ügyvezetője ad tájékoztatást. A saját állományba jelentkező munkatársakat a hozzánk eljuttatott önéletrajzuk alapján egy csoportos beszélgetésre hívjuk be. Például, 2012. február 28-án, déli 12 órakor a kertészetre jelentkezőknek tartottunk egy bemutatkozót a Városgazda Kft. tanácstermében. 9 pályázó jelent meg, ám egyikük sem dolgozott hasonló munkakörben. Ezt követően a munkatársakat közmunkaprogramból választottuk ki. Ugyanezen a napon, 13.00 órakor a kátyúzási munkákra jelentkezőket hallgattuk meg. 13 pályázó közül 2 főnek indítottuk el a munkafelvételét. Ebből a csoportból 1 fő jelenleg is nálunk dolgozik. Még mindig február 28-án,14.00 órakor megváltozott munkaképességű pályázókat is fogadtunk. 4 jelentkező közül 2 főt vettünk fel, takarító és adminisztratív munkakörbe.

De ez csak egy nap, amelyen munkaerő-toborzást, meghallgatást, bemutatkozást tartott és folytatott a Városgazda, hiszen csak a kertészeti munkák elvégzésére 20 főt vettünk fel az elmúlt hónapokban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…