2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Kerékpárverseny Miskolcon

Kerékpárverseny Miskolcon

Kerékpárverseny Miskolcon2009. július 18-án 13:00 és 15:00 között forgalomterelések lesznek kerékpáros körverseny miatt

Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2009. július 18-án 13:00 és 15:00 között nemzetközi kerékpáros körverseny miatt forgalomterelések lesznek.

A forgalomterelések a 12-es, 14-es, 14H-s, 21-es, 22-es, 33-as, 35-ös, 38-as, 44-es autóbusz járatokat érintik, melyek megállóhelyei a rendezvény idejére változni fognak.

Megállóhelyi változások:

12-es járat

·A Szemere u. irányába a Villanyrendőrig változatlan helyeken, majd a az Arany János u. végállomáson áll meg. Így a rendezvény ideje alatt nem érinti a Szemere u. és a Vörösmarty u. megállókat.


14-es, 14H-s járat

·Hejőcsaba irányába a Petőfi térig változatlan helyeken állnak meg, a Villanyrendőr megállót nem érintik, e helyett az ideiglenes Hősök tere megállót a Centrum, és a Vörösmarty u. megállók követik, majd a Népkert megállótól az útvonaluk változatlan.

·A Repülőtér irányába a Népkertig változatlan helyeken állnak meg, ezt követően nem érintik a Villanyrendőr , Hősök tere, Petőfi tér megállókat, hanem a Népkert után a Vörösmarty u. – Centrum – Szeles u. megállóhelyek következnek, innen az útvonaluk változatlan.


22-es, 35-ös, 44-es járat

·A rendezvény ideje alatt nem érintik a Villanyrendőr megállót. A Földes Ferenc Gimnázium melletti ideiglenes Hősök tere megálló után a Centrum, majd a Vörösmarty u. megállókban állnak meg. A Népkert u. megállótól az útvonaluk változatlan.


21-es járat

·A rendezvény ideje alatt az Újgyőri főtér irányába nem érinti a Szemere u., Erzsébet tér, Teleki u., Nagyváthy u. megállókat. Helyette a Vörösmarty vr. megállót követően a Vörösmarty u. (22-es megálló), Centrum (22-es megálló), Kazinczy u. (34-es megálló), Petőfi tér (1-es megálló), Dayka G. u. (34-es megálló), Nagyváthy u. ideiglenes megállókban áll meg. A Wesselényi u. megállótól változatlanul közlekedik.

·A rendezvény ideje alatt a Szondi Gy. u. irányába nem érinti Nagyváthy u., Teleki u., Erzsébet tér, Szemere u. megállókat. Helyette a Wesselényi u. megállót követően a Nagyváthy u. ideiglenes megállóban, Szemere kert (11-es megálló), Kazinczy u. (11-es megálló), Centrum (2-es megálló), Vörösmarty u. (2-es megálló) megállókban áll meg. A Vörösmarty vr. megállótól változatlan az útvonala.


33-as járat

·A rendezvény ideje alatt a LIDL irányába nem érinti az Erzsébet tér, Teleki u., Nagyváthy u. megállókat. Helyette a Szemere u. megállót követően a Vörösmarty u. (2-es megálló), Centrum, Petőfi tér (1-es megálló), Dayka G. u. (34-es megálló), Nagyváthy u. ideiglenes megállókban áll meg. A Damjanich u. megállótól változatlanul közlekedik.

·A rendezvény ideje alatt a Szemere. u. irányába nem érinti Nagyváthy u., Teleki u., Erzsébet tér megállókat. Helyette a Damjanich  u. megállót követően a Szemere kert (11-es megálló), Kazinczy u. (11-es megálló), Centrum megállókban áll meg.


38-as járat

·A rendezvény ideje alatt az Arany János u. irányába a Népkert megálló után a Vörösmarty u., Centrum és Villanyrendőr megállókat érintve éri el az Arany János u. végállomást.

·A Tampere vr. felé a megállóhelyek változatlanok.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek