2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kazincbarcika felkészült a kegyeleti ünnepekre

Temetőüzemeltető, rendőrség, polgárőrség közösen és kiemelten készül a Mindenszentekre.
Már a múlt hétvégétől megnövekedett forgalom volt jellemző a kazincbarcikai temetőben; nagyon sokan keresték fel hozzátartozóik, szeretteik, ismerőseik nyughelyét.

A temető üzemeltetésével megbízott Barcika Park Nonprofit Kft. a hosszú hétvégén ettől is nagyobb forgalomra számít, így mindent alaposan és precízen előkészítettek, hogy a megemlékezés zavartalan legyen.
November elsején 16 órától ökumenikus istentisztelet lesz a köztemetőben, s fontos információ az is, hogy a hosszú hétvégén hosszabbított nyitva tartással, este tíz óráig várja a látogatókat.
Az ilyenkor jellemző óriási gépjárműforgalmat és a parkolást rendőrök és polgárőrök segítik; a temető előtti szakaszon pedig ideiglenesen a forgalmi rend is megváltozik. Ez elsősorban a gyalogosok biztonságát és a közlekedés folyamatosságát szolgálja.
A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva átmenő forgalomként nem a Jószerencsét utat, hanem a 26-os számú főutat, vagy a párhuzamos utcákat ajánlják a rendőrség munkatársai, akik szintén kiemelten kezelik és ellenőrzik a köztemető környékét a következő napokban is.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…