2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Kayseri delegáció Miskolcon

A Magyar Kormány keleti nyitás politikájával összhangban Miskolc Megyei Jogú Város 2013. május 21-én testvérvárosi megállapodást kötött a törökországi Kayseri városával, és szoros együttműködésben törekszik a szerződésben foglaltak megvalósítására.
Ennek értelmében, 2014. június 19–21. között Mehmet Özhaseki Kayseri város főpolgármesterének vezetésével delegáció látogat városunkba.

A delegáció tagjai között van a Kayseri Kereskedelmi Kamara alelnöke, a Fiatal Üzletemberek Szervezetének Elnöke, a Kayseri Közgyűlés tagjai és mintegy 20 üzletember, akik Miskolc gazdasági, oktatási kulturális, turisztikai életéről, fejlődésének irányáról informálódnak.

A küldöttség a Városházán kívül ellátogat a Kormányhivatalba, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába, a Miskolci Egyetemre és a Miskolc Holdingba, de megtekintik a Déli Ipari Parkot, valamint városnézésen, fürdőzésen vesznek részt.

A török delegáció csütörtökön az esti órákban érkezik meg Miskolcra. Szombaton a Polgármesteri Hivatalban kezdik programjukat, 8.30 órára érkeznek a Hivatalba. 8.50-től a Közgyűlési teremben találkozik a török delegáció a város vezetésével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek