2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Karácsonyi csomagot kapott száz rászoruló

Ma a Fidesz Borsod megyei 01. és 02. számú választókerülete nevében 100 elesett, nincstelen honfitársunknak adott át karácsonyi csomagot Csöbör Katalin és Zsiga Marcell, a két választókerület országgyűlési képviselőjelöltje.

A Minorita Rend ellátottjaira esett a választásunk, hogy biztosan az arra rászorulók kapják a csomagokat, mondta el Csöbör Katalin az 1-es választókerület elnöke és országgyűlési képviselőjelöltje. Olyan emberekről van szó, akik nagyon hosszú ideje élnek mindenféle jövedelem nélkül, akik gyakran kukából táplálkoznak és hóban, fagyban is a szabad ég alatt alszanak. Húsz évvel ezelőtt nyugati életszínvonalról álmodoztunk és nem hajléktalanok, nincstelenek tízezreiről.

Mindenesetre Európa tőlünk nyugatabbra eső felében felszámolták a nyomorgást. Ausztriában, Németországban, Franciaországban valóban működik a társadalom szolidaritásán nyugvó szociális háló. Ezt ki kell tűzni célként nálunk is a nem túl távoli jövőben.

A Fidesz annyit mindenképpen megígér, hogy kormányra kerülése esetén sem feledkezik meg az elesettekről, a nincstelenekről, azokról akik az út szélén vagy éppen a pályaudvarok zugaiban élik mindennapjaikat – fejezte be gondolatát Csöbör Katalin.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek