2023. 05. 31. szerda

Angéla, Petronella
1 EUR 371 HUF
1 GBP 429 HUF

Június 4-től pályázhatnak magánszálláshelyek fejlesztésére

Megjelent a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közösen meghirdetett közel 60 milliárd forint keretösszegű, magánszálláshelyek fejlesztését célzó új pályázata, amelynek potenciális pályázói a vidéki Magyarország, legfeljebb 8 szoba, maximum 16 férőhely kapacitású szálláshelyeinek üzemeltetői. Szobánként 1 millió Ft támogatás igényelhető. A pályázat elsődleges célja az elérhető turisztikai szálláshelykínálat megújítása, ezáltal magasabb minőségű szolgáltatások létrehozása, valamint a kisvállalkozók megsegítése a járványhelyzet okozta válságból való kilábalásban.

A pályázattal kapcsolatosan az érdeklődök informálásában közreműködnek a Tourinform irodák, köztük a miskolci is. A gördülékeny ügyintézés és a járványhelyzetben mind az ügyfelek, mind az iroda munkatársai egészségének védelmében előzetes egyeztetést követően tudnak személyes segítséget nyújtani. Munkaidőben, hétfőtől péntekig 8:45 és 16:30 közt a 46/350 425-ös telefonszámon vagy az info@hellomiskolc.hu e-malcímen kereshetik az iroda munkatársait.

A pályázat részletei, felhívás és útmutatók elérhetők a www.kisfaludyprogram.hu oldalon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …