2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Jöhet a tél BAZ megyében!

Ülésezett pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Bizottság. Az ülés témája a téli időszakra való felkészülés volt, amelyről Dr. Mengyi Roland, a Megyei Közgyűlés elnöke, a Védelmi Bizottság elnökeként kért rövid tájékoztatást a Vízügyi Igazgatóság, a Katasztrófavédelem és a Megyei Védelmi Iroda képviselőitől.

Az ülésen a szervezetek vezetői tájékoztatták az eddig megtett intézkedésekről a bizottság elnökét, aki a tájékoztató után a következőket mondta: az illetékes helyi szervek felkészültek a téli időszakra, figyelemmel a télre jellemző csapadékmennyiségre és hidegre. Minden helyzetre felkészülve rendelkezünk a megfelelő indulókészletekkel, áttekintettük feladatainkat, amelyek közül a helyi és térségi közlekedési vállalatok vezetőinek ezen időszakra vonatkozó, felkészülésükről szóló beszámolót előbbre hoztuk. Intézkedés történt a hajléktalanok gondos ellátását célzó nyilvántartás pontosítására, valamint bekérjük a védelmi szempontból jelentős, üresen álló megyei ingatlanokra vonatkozó adatokat a településektől.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…