2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Járatkimaradások várhatók még a jövő héten Miskolcon

Várhatóan a jövő héten is lesznek csúcsidőszaki, vagyis reggeli és kora délutáni járatkimaradások. Mint ahogy arról már korábban is tájékoztatott az MVK Zrt., az elmúlt hétvége rendkívüli időjárása miatt számos autóbusz meghibásodott, fontos alkatrészek sérültek, valamint több autóbusz esetén zárlat keletkezett.
Kókai Ernő,
az MVK Zrt. vezérigazgatója elmondta: a munkanapi menetrend szerinti forgalom biztosításához összesen 138 db jármű szükséges. A mai napon (március 22-én, pénteken) 8 buszt például azért kellett nélkülözni, mert olyan alkatrészek hibásodtak meg, melyeket nem raktárról rendelnek be, hanem le kell gyártatni, majd ezt követi a szállítás, várhatóan jövő hét eleji érkezéssel. Emiatt a jövő hét folyamán még nem lesz elegendő jármű minden járat elindításához a csúcsidőszakban. Az MVK Zrt. munkatársai jelenleg is két műszakban, az eddig beérkezett alkatrészek beépítésével folyamatosan dolgoznak a hibák kijavításán, így az autóbuszok fokozatosan állnak vissza a menetrend szerinti közlekedésbe. Az eddigi járatkimaradások miatt kérjük az utazóközönség megértését, várhatóan a jövő hét végére sikerül visszaállítani a menetrend szerinti buszközlekedést.

Az MVK Zrt. a kimaradó járatokról honlapján folyamatosan tájékoztatást ad. A hét végén a buszjáratok menetrend szerint közlekednek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek