2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Ismét viharkárok a megyében

Huszonhat alkalommal riasztották a hivatásos tűzoltókat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az időjárással összefüggő káresetek miatt június 06-án.

 Villám csapott egy családi ház tetőszerkezetébe Kistokajban, a Szemere Bertalan utcában, amely következtében a tetőszerkezet körülbelül öt négyzetméteren megrongálódott és kigyulladt. A miskolci hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a néhány négyzetméter kiterjedésű tüzet. Szintén villámcsapás okozott tüzet egy sajókeresztúri lakóház tetőszerkezetében, a Petőfi utcában. A káresetet a kazincbarcikai tűzoltók számolták fel. Csenyétén, a Petőfi utcában egy lakóház tűzfalát rongálta meg a szél. Az encsi egység a veszélyes épületrészt kordonszalaggal elkerítette. Bogácson, a Jegenyesor utcában egy megdőlt fa veszélyeztetett egy családi házat. A mezőkövesdi egységek gépezetes tolólétrával és motoros láncfűrésszel eltávolították a veszélyt jelentő növényt. Emőd külterületén egy személygépkocsira dőlt fát kellett eltávolítaniuk a mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóinak. A káresetek során senki sem sérült meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…