2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Ismét nyitva a tiszaújvárosi gyógyfürdő

Április 22-ig tartottak a gyógyfürdőben az éves karbantartási munkálatok. Ezen időszakban értelemszerűen nem fogadtak vendégeket, hétfő óta azonban újra üzemel a termálrészleg. Szombattól a strand kalandmedencéjét is használhatják a vendégek.

– Most zajlanak a fedett medencék műszaki karbantartási munkálatai – nyilatkozta a múlt héten, pénteken Tiborcz Ivett, üzemeltetési vezető. – Az év közbeni állandó használatból eredő hibákat javítjuk, illetve a leállás alkalmával a szauna is új burkolatot kap. Nem csak a fedett medencékre és a kiszolgálóhelyiségekre korlátozódik a felújítás. A strandszezonra készülve új festést kaptak a pihenő pavilonok, kijavították a járdahibákat és a medencék téli fagykárát is orvosolják. – Két újdonságunk is lesz idén – folytatta az üzemeltetési vezető. – Mindkettővel a gyermekeknek kedvezünk. A medencéjükbe ugyanis egy olyan „pálmafát” telepítünk, melynek kókuszai időről- időre vizet locsolnak, illetve a gyerekmedencében lévő két bástyára egy- egy „vízágyút” szerelünk, hogy a játék élménye még nagyobb legyen. A gyógyfürdő bejárati homlokzata is megújult. A karbantartás, felújítás összköltsége mintegy 20 millió forint. A gyógyfürdő 23-án nyitott, de a hosszú hétvégére, valamint az előrejelzés szerint kedvező időjárásra való tekintettel 28- ától, szombattól az élménymedence is várja a vendégeket. A teljes nyitás május 19-én lesz. b.k.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…