2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Információk a húsvéti nyitvatartásokról Miskolcon

Ügyfélszolgálatok

Március 30-án, nagypénteken és április 2-án, húsvéthétfőn Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája – Városház tér 8. –, és a Miskolc Holding Zrt., MIHŐ Kft. és MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálati irodája – Szemere u. 5. – egyaránt zárva lesz.

Fürdők, állatkert

A Miskolctapolcai Strandfürdő Szaunavilág és Fitness részlege nagypénteken és húsvéthétfőn ünnepi nyitvatartás szerint, a Miskolctapolcai Barlangfürdő ezeken a napokon 9-től este 8 óráig várja vendégeit.

A Selyemréti Strandfürdő még szezonon kívüli nyitva tartással várja a fürdőzőket, úszókat és szaunázókat nagypénteken és húsvéthétfőn.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark március 30-án és április 2-án is már a nyári nyitva tartás szerint, 9-től 19 óráig várja vendégeit.

Parkolási rend

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban március 30-án, nagypénteken és április 2-án, húsvéthétfőn díjmentes a parkolás. A kiemelt közlekedési területeken – vagyis a Tiszai pályaudvar környékén – szintén díjmentes a parkolás március 30-án és április 2-án, míg a többi napon a szokásos rend szerint a díjfizetés 8-tól 18 óráig tart.

A kiemelt kereskedelmi és idegenforgalmi területeken március 31-én a szombati napon megszokott rend szerint, 8-től 13 óráig díjköteles a parkolás.

Kiemelt kereskedelmi terület:

o   Búza tér, görög katolikus templom északi és keleti oldali parkoló.

o   Zsolcai kapu páratlan oldala az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig.

o   Szendrei utca.

o   Zsolcai kapu 1. előtti parkoló és a Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utca.

o   Búza téri piac nagyparkoló.

o   Szeles utca Huszár utca – Lehel utca közötti szakasza.

o   Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósáv.

o   Bethlen G. utca Szeles utca – Szendrei utca közötti szakasza.

Kiemelt idegenforgalmi terület: Diósgyőr, Lillafüred, Miskolctapolca.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terén lévő mélygarázsban az általános rend szerint kell fizetni ünnepnapokon is.

Piacok

A nagyobb piacok nyitva tartása a húsvéti időszakban az alábbiak szerint módosul: a Zsarnai piac április 1-jén zárva. A Búza téri őstermelői piac március 30-án 5-től 17 óráig, március 31-én, szombaton 5-től 14 óráig tart nyitva, majd húsvétvasárnap és április 2-án, húsvéthétfőn zárva lesz. A Vasgyári piac március 30-án 5-től 15 óráig, március 31-én, szombaton 5-től 14 óráig lesz nyitva, április 1-jén és 2-án viszont zárva tart.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek