2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Húsvét hétvégi közlekedés Miskolcon

2012. április 7-9. között munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai, a villamosok és a 35-ös autóbuszok április 7-én szombati, április 8-án és 9-én vasárnapi menetrend szerint járnak. Az ME járat április 7-én szombati, április 9-én vasárnapi menetrend szerint, április 8-án pedig nem közlekedik. Az ingyenes és 44-es járatok április 8-án és 9-én nem közlekednek.

 

Az 1-es villamosok április 7-től ismét a teljes vonalon, a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között közlekednek. A 0V villamosok helyett 0VP villamospótló autóbuszok járnak ezen a hétvégén, melyekre az Újgyőri főtéren a 6-os járat felszállóhelyén lehet felszállni. A 0VP járatok menetrendje a csatolt dokumentumban tekinthető meg.

A 0VP villamospótló autóbusz az Újgyőri főtér  és a Vasgyár vá. között  az Újgyőri főtér – Vasgyári út – Vasgyár vá. – Fürdő u. – Első u.- Újgyőri főtér vá. útvonalon közlekedik.
A járatok az alábbi megállóhelyeken állnak meg: Újgyőri főtér (6-os felszállóhely), Vasgyár vá. (a Fürdő utcán kijelölt VP megállóhely), Újgyőri főtér.
A villamosokról a 0VP-re átszállva a menetjegyek kezeletlen végét az autóbuszon ismételten érvényesíteni kell.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek