2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
_kepek-2012/51601-51800/51612

Hójelentés Miskolcról

_kepek-2012/51601-51800/51612A kora délelőtt megkezdődött intenzív havazás miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 10 óra 35 perckor 283 fővel kezdte meg a gyalogos járdafelületek kézi síkosságmentesítését. Esőként a villamosmegállókat, majd a buszmegállókat és a gyalogátkelőhelyek környékét tisztították meg a hótól. Ezt követően a főközlekedési utak mellett elhelyezkedő járdákon és a mellékutcák járdáin folytatódott a munka.

A délelőtti munkavégzést kiegészítve 13 órától 5 db kismunkagéppel végezték a hóeltakarítást, az Avas városrészen 16 fő jelenleg is dolgozik a lépcsők síkosságmentesítésén.

 

Jelenleg is 6db szórógéppel dolgozik a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a város síkosságmentesítésén, az alábbi területeken már be is fejeződött a munka:

Miskolctapolca,  Avas városrész, Görömböly, Szirma, Martin-kertváros, Belváros,  Pereces,  Komlóstető, Vasgyár, északi- déli tehermentesitő, Killián városrész, Diósgyőr városrész, Ómassa, Bükkszentlászló.

 

A város összes buszútvonalának és az Avas mellékutcáinak gépi síktalanítása is befejeződött.

 

Jelenleg a miskolctapolcai mellékutcák, a Csabai kapui mellékutcák, a berekaljai mellékutcák és a Hegyalja mellékutcák síkosságmentesítése van folyamatban.

 

Hivatalos szervektől egy bejelentés érkezett, a Szilvás utca és az Avas mellékutcáinak síktalanítását kérte a rendőrség. A Városgazda munkatársai egy órán belül elvégezték a kért feladatot.

 

Időközben a havazás megszűnt és a szórás hatására is olvadás kezdődött. Az esti óráktól kezdődően azonban számítani lehet a visszafagyásra!

Az Időjárás-előrejelzés szerint az éjszakai, hajnali órákban ónos eső, havas eső, havazás várható, ami helyenként megnehezítheti a holnap reggeli közlekedést..

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek