2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Hibajavítás, forgalomkorlátozás a Csabavezér – Sütő János utca kereszteződésben

 

A MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. tájékoztatja Tisztelt Fogyasztóit és az érintett útszakaszon közlekedőket, hogy 2012. szeptember 04-én a DN 300 un. ethernit anyagú fővezeték meghibásodása következtében a belváros irányába vezető külső forgalmi sávot munkavégzés miatt megbontotta és a munkavégzés teljes idejére ezt a sávot lezárta.

A munkálatok tervezett ideje: 2012. szeptember 04-08. A MIVÍZ Kft. szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél rövidebb ideig legyen az érintett szakaszon forgalmi akadály.

A munkálatok Fogyasztókat érintő vízkorlátozással járnak! A vízkorlátozással érintett Fogyasztók számára a MIVÍZ Kft. lajtos kocsival biztosítja a vízellátást. A hibajavítást követően az ivóvíz szolgáltatás a mai napon helyreállításra kerül.

Napi információ a 24 órás hibabejelentéseket fogadó MIVÍZ Kft. Diszpécserszolgálatánál kérhető az alábbi elérhetőségeken: 46/519-339, zöld szám: 80/203-575

A közműhiba okozta kellemetlenségekért és a forgalom akadályoztatásáért az érintett Fogyasztók és Közlekedők türelmét és szíves megértését kérjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek