2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Helyreáll a miskolci menetrend

Az elmúlt hetek rendkívüli időjárása, különösen a március közepén lehullott nagy mennyiségű hó az MVK Zrt. buszaiban olyan károkat okozott, amelyekhez alkatrészeket kellett beszerezni. A javítások elkezdését nagyban hátráltatta az alkatrészek késedelmes szállítása és az, hogy sok alkatrészt le kellett gyártatni, mert raktárról nem tudták szállítani. Ezek a problémák együttesen vezettek járatkimaradásokhoz egyes vonalakon.
Március második felében a munkanapokat tekintve átlagosan 22 forduló maradt ki, ez a menetrendben meghirdetett összes, 1713 forduló 1,3 százaléka.
A járatkimaradások csökkennek, a tegnapi napon például 10 forduló maradt ki, ami a napi összes forduló 0,58%-a.
Ezen a héten, a legtöbb kimaradt forduló esetében 5-10 percen belül, menetrend szerint érkezett az előző és a következő járat.
Köszönjük a busszal közlekedők türelmét, megértését, egyben elnézést kérünk azoktól, akiknek késve érkezett az autóbusz a megállóba.
Az MVK Zrt. munkatársai azon dolgoznak, hogy Miskolcon minden vonalon a menetrend szerint meghirdetett időben érkezzen meg az autóbusz.
Napról-napra több busz áll forgalomba, ezért a menetrend várhatóan rövid időn belül helyre áll.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum