2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Helyreáll a miskolci menetrend

Az elmúlt hetek rendkívüli időjárása, különösen a március közepén lehullott nagy mennyiségű hó az MVK Zrt. buszaiban olyan károkat okozott, amelyekhez alkatrészeket kellett beszerezni. A javítások elkezdését nagyban hátráltatta az alkatrészek késedelmes szállítása és az, hogy sok alkatrészt le kellett gyártatni, mert raktárról nem tudták szállítani. Ezek a problémák együttesen vezettek járatkimaradásokhoz egyes vonalakon.
Március második felében a munkanapokat tekintve átlagosan 22 forduló maradt ki, ez a menetrendben meghirdetett összes, 1713 forduló 1,3 százaléka.
A járatkimaradások csökkennek, a tegnapi napon például 10 forduló maradt ki, ami a napi összes forduló 0,58%-a.
Ezen a héten, a legtöbb kimaradt forduló esetében 5-10 percen belül, menetrend szerint érkezett az előző és a következő járat.
Köszönjük a busszal közlekedők türelmét, megértését, egyben elnézést kérünk azoktól, akiknek késve érkezett az autóbusz a megállóba.
Az MVK Zrt. munkatársai azon dolgoznak, hogy Miskolcon minden vonalon a menetrend szerint meghirdetett időben érkezzen meg az autóbusz.
Napról-napra több busz áll forgalomba, ezért a menetrend várhatóan rövid időn belül helyre áll.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…