2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Hejőkeresztúr büszkesége dr. Nagy Emese Lovagkeresztje

Hejőkeresztúr büszkesége dr. Nagy Emese Lovagkeresztje

Hejőkeresztúr büszkesége dr. Nagy Emese Lovagkeresztje2010. március 15-én a Magyar Köztársaság elnöke Kovácsné dr. Nagy Emesének, a hejőkeresztúri IV. Béla Körzeti és Napközi Otthonos Óvoda igazgatójának a világgazdasági válság magyarországi hatásainak enyhítése érdekében kifejtett tevékenységének elismeréseként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét adományozta.

Ahhoz, hogy a Köztársasági érdemrendet valaki kiérdemelje, valami kiemelkedőt kell tennie az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában.

Dr. Nagy Emese tudja, hogy az ország egyetlen esélye, hogy együtt működni, gondolkodni, egymással szót érteni tudó generációk nőjenek fel benne. Azon tevékenykedik, hogy a magyar iskolák hatékonyan fejlesszék a gyerekek képességeit, önértékelésüket, önbizalmukat, illetve harmonizálja a gyerekek egymáshoz és a felnőttekhez való viszonyát.

Hiszi, hogy a feladatokat közösen meg lehet oldani. Üzenete, hogy senki sincs magára hagyva, hogy mindenki jó valamiben, és hozzá tud járulni a közös munka sikeréhez. A siker pozitívan hat az emberek önbecsülésére, amely nagy támasza az előrehaladásnak, és az életben való boldogulásnak. Vallja, hogy minden sikernek – jelentkezzen az élet bármely területén – a jellegzetessége, hogy az ember hite megerősödik önmagában. Az, aki sikert él át, úgy érzi, hogy nagyobb tettek végrehajtására is képes. És ez az ország előrehaladásának igazi motivációja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…