2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány (koronavírus) terjedésének megelőzése érdekében 2020.03.17. napjától kezdődően, határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása, továbbá nem kerül sor a Központ részére felajánlott tárgyak átvételére, illetve elszállítására sem.
A nyitás időpontjáról, illetve az egyéb információkról folyamatosan informálni fogjuk Önöket a jövőben is Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/miskolciujrahasznalatikozpont/), valamint a honlapunkon (www.mirehu.hu) is.
Kérdés, észrevétel esetén, kérjük, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkhoz a + 36 46 200-327 telefonszámon, vagy e-mailben az info@mirehu.hu címen.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy személyes ügyfélszolgálati irodánkban a hulladéktároló edények osztása további rendelkezésig szünetel a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából, valamint az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum