2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány (koronavírus) terjedésének megelőzése érdekében 2020.03.17. napjától kezdődően, határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása, továbbá nem kerül sor a Központ részére felajánlott tárgyak átvételére, illetve elszállítására sem.
A nyitás időpontjáról, illetve az egyéb információkról folyamatosan informálni fogjuk Önöket a jövőben is Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/miskolciujrahasznalatikozpont/), valamint a honlapunkon (www.mirehu.hu) is.
Kérdés, észrevétel esetén, kérjük, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkhoz a + 36 46 200-327 telefonszámon, vagy e-mailben az info@mirehu.hu címen.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy személyes ügyfélszolgálati irodánkban a hulladéktároló edények osztása további rendelkezésig szünetel a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából, valamint az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…