2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány (koronavírus) terjedésének megelőzése érdekében 2020.03.17. napjától kezdődően, határozatlan időre szünetel a Miskolci Újrahasználati Központ látogatófogadása, továbbá nem kerül sor a Központ részére felajánlott tárgyak átvételére, illetve elszállítására sem.
A nyitás időpontjáról, illetve az egyéb információkról folyamatosan informálni fogjuk Önöket a jövőben is Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/miskolciujrahasznalatikozpont/), valamint a honlapunkon (www.mirehu.hu) is.
Kérdés, észrevétel esetén, kérjük, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkhoz a + 36 46 200-327 telefonszámon, vagy e-mailben az info@mirehu.hu címen.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy személyes ügyfélszolgálati irodánkban a hulladéktároló edények osztása további rendelkezésig szünetel a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából, valamint az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…