2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
HÁROMEZER ÚJ RENDŐR KELL

HÁROMEZER ÚJ RENDŐR KELL

HÁROMEZER ÚJ RENDŐR KELL„A Sajóbábonyi események azt bizonyítják, hogy a magyar kormány képtelen garantálni az emberek számára a hétköznapok biztonságát. Emlékeztetnék arra, hogy ebben az esztendőben Marian Cozma halálával egy folyamat nyílt meg, amelyben roma gyilkosságok, közösségek sérelmére elkövetett súlyos bűncselekmények után most egy településnek a belső biztonsága, közrendje bomlott föl, amely Miskolcra is hatással van, hiszen ez a két település nagyon közel van egymáshoz.

Rendkívül súlyos a közbiztonság Miskolcon, több száz rendőr hiányzik a rendszerből, Magyarországon pedig több ezer. A rendőrség hivatalos állománytáblájából 3000 magyar rendőr hiányzik, kivétel nélkül mind az utcákról. Ha lett volna rendőr Sajóbábonyban, vagy Miskolcon megfelelő, akkor ez az esemény nem kövezett volna be. Ezért rendkívül súlyos felelősség terheli a kormányt.

A rendőrséget inkább szétverte és felbomlasztotta a magyar kormány. Ahelyett, hogy megerősítette volna. Mi úgy gondoljuk, hogy jövő nyáron minimum legalább 3000 új rendőrt kell munkába állítani, illetve a rendőrök munkavégzését kell túlórával lehetővé tenni. Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a Btk. szigorúbb legyen, ezt kezdeményezi Sajóbábony polgármestere is, és a Fidesz is többször megtette már ezt. „- mondta Lázár János.

-freepress.eu-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek