2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Halmai Gyula is elköszönt

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelét közöljük:

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése a mai napon új Igazgatóságot választott a vállalatcsoport irányítására.

A leköszönő Igazgatóság Elnökeként szeretném megköszönni a bizalmat és lehetőséget, hogy az elmúlt 4 esztendő során együtt dolgozhattunk a Holding létrehozásában, majd működtetésében.
Együtt a Régió egyik legerősebb önkormányzati tulajdonú vállalatcsoportját hoztuk létre, segítve ezzel a térség gazdaságát és városunk Miskolc működését.
Az alakulás évét követően 2007-től folyamatosan pozitív üzleti eredménnyel működtünk. Adózás előtti eredményünk 2006 óta 1.177.892.000 Ft-tal nőtt, s az önkormányzattól kapott támogatásunk emellett 836.476.000 Ft-tal csökkent, vagyis összességében 2.014.368.000 Ft-tal javult az eredménye a vállalatcsoportnak. Kiemelendő, hogy tagvállalataink helyi adóbefizetése 156.348.000 Ft-tal nőtt ezen időszak alatt.

Tagvállalataink jelenleg közel 74 Mrd Ft értékű fejlesztés megvalósításában, illetve előkészítésében működnek közre. Jelenleg is több ígéretes befektetői tárgyalás van folyamatban, amelyek jelentős üzleti és társadalmi hasznot hozhatnak a városnak és az itt élőknek.
Ami talán a legfontosabb: több, mint 3200 munkavállalónk évről-évre mérhetően elkötelezettebben végzi feladatait cégéhez, s Miskolc városához.
Úgy gondolom, munkánk eredményes volt és, hogy mindezekre az értékekre és eredményekre lehet és érdemes a jövőben is alapozni.

Tisztességre, együttműködésemre, szakmai segítségemre továbbra is számíthatnak az engem megkeresők.

Bízom benne, hogy az új vezetés élni fog a megteremtett lehetőségekkel, s egyúttal kívánok valamennyi munkatársunknak, partnerünknek, s minden miskolcinak a jövőben sok sikert, s együtt elért eredményeket.
Tisztelettel:
Dr. Halmai Gyula
a Miskolc Holding Zrt. Igazgatóságának elnöke 2006-2010

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek